Profeta.dk

April 2024 – ARTEXPERIENCE i BMW Experience Center

April 2024 – ARTEXPERIENCE i BMW Experience Center

Jeg vil gerne dele en spændende nyhed med jer! Jeg er nu medlem af Art Nordic, Nordens vigtigste kunstplatform, og jeg er blevet inviteret til at deltage i ARTEXPERIENCE 2024, som er arrangeret af Art Nordic i samarbejde med BMW Experience Center.

ARTEXPERIENCE: En fusion af kunst og teknologi

ARTEXPERIENCE er en fantastisk begivenhed, der forener kunst og teknologi på en unik måde. Her kan du opleve 50 nordiske talenter udstille sammen med BMW Art Cars. Disse biler er ikke kun racerbiler, de er også rullende kunstværker skabt af nogle af verdens mest anerkendte kunstnere som Alexander Calder, Andy Warhol og Jeff Koons.

ARTEXPERIENCE
Praktisk information

ARTEXPERIENCE finder sted fra 3. til 5. maj på BMW Experience Center i Kongens Lyngby. Kom og vær med til en unik oplevelse, hvor kunst og bilinteresser mødes!

ARTEXPERIENCE 2024

Åbningstider:

3. maj: 16.00 – 19.00

4. maj: 10.00 – 18.00

5. maj: 10.00 – 16.00

Entre:

Forsalg: 95 kr

I døren: 115 kr

Børn under 12 år gratis entre.

Adresse: BMW Experience Center
Firskovvej 33,

2800 Kongens Lyngby

Vi ses på ARTEXPERIENCE!

Gratis billetter!

Jeg er en af de heldige kunstnere, der deltager i denne spektakulære begivenhed, og jeg vil gerne invitere jer alle sammen med! Kontakt mig for gratis billetter, så du kan opleve en anderledes tilgang til ny nordisk kunst.

Husk at skrive antal billetter  du vil have og det navn du har tilmeldt dig med – så sender jeg billetterne til den email du har brugt i din tilmelding.

Om mig: Suzana Profeta

Jeg er født i Brasilien, hvor jeg også er uddannet, og jeg dedikerer mit nuværende arbejde til at fortælle historier om naturens skønhed og skrøbelighed. Mine malerier er en hyldest til den danske vilde natur, og jeg maler dyr og planter fra mit nærområde på Amager og Kalvebod Fælled. Gennem mine værker ønsker jeg at bringe jer tættere på disse skabninger og måske inspirere til at handle for at bevare dem.

 

Planlagte udstillinger

Følg med på min hjemmeside www.profeta.dk, da jeg har modtaget flere invitationer til udstillinger, jeg ikke har helt på plads endnu.

Soloudstilling @ Dragør Havnegalleri

03. til 10. oktober 2024

Gratis entré

Find Dragør Havnegalleri

Dragør Havnegalleri

Strandlinien 17,

2791 Dragør

 

Social Media

- Få de seneste nyheder!
Tidligere Nyheder
Jeg vil gerne takke jer alle for jeres støtte og interesse for min kunst. Det er jeres opbakning, der gør det muligt for mig at forfølge min drøm som kunstner. Jeg ser frem til at møde jer på udstillingerne og dele disse unikke øjeblikke med jer.
Suzana Profeta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro