Profeta.dk

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Priser

Alle priser er eksklusiv forsendelse.

Ved værke/ maleri beskrivelse er der oplyst om det leveres med eller uden ramme, samt ramme størrelse. I så fald er prisen inklusiv indramning.

Plakater sælges ikke indrammet med mindre andet er aftalt.

 

Behandlingstid

Den tid jeg har brug for, til at forberede en ordre til forsendelse, varierer, men jeg er normalt i stand til at sende din bestilling inden for 1-3 arbejdsdage. Når det kommer til større malerier (over 80×80 cm) har jeg muligvis brug for ekstra tid for at sikre at kunsten sendes sikkert og forsvarligt!

 

Forsendelse

Forsendelses type eller levering vælger du når du laver en ordre.

 

Betaling

I min webshop kan du vælge at betale med Paypal eller kreditkort gennem betalingsløsningen. Dine betalingsoplysninger er sikre. Jeg modtager aldrig dine kreditkortoplysninger. Du har også muligheden for at lave en overførsel eller betale med MobilePay (4080 4870) – kontakt mig for at aftale det nærmere.

Hvis du bor i Danmark, har du også muligheden for at hente og betale din kunst personligt i Kastrup.

Reserver da evt. ordren over mail på info@profeta.dk og betal så ved afhentning med enten kontanter, MobilePay eller ved at vise en kvittering fra en bankoverførsel.

Køb på afbetaling

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4 rater. Du betaler første afdrag ved bestillingen, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden.

Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder Anyday betaling. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

 

 

Told og importafgifter

Købere er ansvarlige for eventuelle told- og importskatter, der måtte være gældende. Jeg er ikke ansvarlig for forsinkelser på grund af told. Bor du i Danmark er det selvfølgelig ikke et problem, da jeg sender fra Danmark.

 

Mulighed for lokal afhentning (LOCAL PICKUP)

Hvis du bor i Danmark, får du muligheden for selv at  afhente i mit atelier, når du tjekker ud, i stedet for levering. Hvis du vælger dette, kan du hente dit køb på Ryumgårdvej 103, 2770 Kastrup.

Skriv mig en e-mail på info@profeta.dk så finder vi dag og tidspunkt, hvor det passer os begge.

 

Returneringspolitik

Du bedes kontakte mig snarest muligt, hvis du har problemer med din ordre.

Du har 14 dags fortrydelsesret til produkter købt gennem webshoppen, og send dit køb tilbage inden det er gået 21 dage fra modtagelse. Har du en udfordring ring endeligt til mig på 4080 4870

Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan jeg ikke tilbyde dig fuld refusion eller ombytning.

Produkter og værker købt under udstillinger sælges som beset og kan ikke returneres.

Er der tale om skade under transport, kontakt mig venligst snarest muligt på info@profeta.dk med billede dokumentation. Hvis skaden ikke kan forbedres, så accepterer jeg retur og du får beløbet tilbage.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den.

For at fuldføre din returnering beder jeg dig om at sende din ordrenummer.

Der er visse situationer, jeg ikke giver refusion eller ombytter:

  • Gavekort (Gavekort gælder for 2 år fra købstidspunkt)
  • Udsalgskøb
  • Bestillingsarbejde
  • Tryksager (plakater, kort, bøger mm) med tydelige brugsspor
  • Enhver vare, der ikke er i sin originale stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes min fejl.
  • Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering
 

Tilbagebetalinger

Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender jeg dig en e-mail for at meddele dig, at jeg har modtaget din returnerede vare. Jeg vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Så fald du har ret til tilbagebetaling, kan jeg tilbagebetale enten til din MobilePay eller overførelse til din bankkonto.

 

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen, det kan tage noget tid, før du kan se penge i din konto.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte mig info@profeta.dk.

 

Udsalgsvarer

Kun varer til almindelig pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

Bytte

Jeg bytter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende mig en e-mail på info@profeta.dk og sende din vare til Ryumgårdvej 103, 2770 Kastrup.

Gaver

Hvis varen blev markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage en gavekredit på værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.
 

Hvis varen ikke var markeret som gave ved køb, eller gavegiveren fik sendt ordren til sig selv for at give til dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og de vil finde ud af om din returnering.

 

Forsendelsesretur

For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til: Ryumgårdvej 103, 2770 Kastrup.

Du er selv ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Du har også ansvaret for at pakke det forsvarligt. Hvis varen ikke returneres i sin oprindelige tilstand, er køberen ansvarlig for ethvert værditab, hvilket normalt vil betyde hele værdien, da det er kunst.

Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returforsendelse blive trukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit ombyttede produkt at nå dig, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar fragtservice eller købe fragtforsikring. Så garanterer du at jeg modtager din returnerede vare.

Dine personlige oplysninger

Jeg deler ikke dine personlige oplysninger på nogen måde. Det er meget vigtigt, at du kan føle dig tryg ved at handle i min webshop. Jeg får heller ikke nogen af dine betalingsinfo, da det hele håndteres meget sikkert gennem hverken PayPal, MobilePay eller Stripe. Intet bliver givet videre til tredjepart eller brugt til marketing.

Hvis du tilmelder dig til min nyhedsmail bliver dine oplysninger gemt i systemet, så modtager du mail fra mig maks 6 gange om året – hvis så meget! Du kan melde dig fra nyhedsbrevet på hvilken som helst tidspunkt ved at trykke på linket nederste på siden.

De oplysninger du har udfyldt når du laver en ordre bliver gemt i min ordrebog i 2 år. De bliver ikke delt eller brugt på anden måde, end at det står i din ordre. Hvis du oprette dig som kunde bliver dine oplysninger kun brugt hvis du gennemfører et nyt køb.


Brug for hjælp?

Du er velkommen til at kontakte mig på info@profeta.dk!

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro