Profeta.dk

4.5/5
Kunstsamlingen logo

Medlem af Kunstsamlingen Skandinavian Gallery

Seneste Værker

Små originale kunstværker til salg

Udstillingskalender

Dragør Havnegalleri Soloudstilling

01. til 10. oktober 2024

Strandlinien 17, 2791 Dragør 3

Seneste Nyt

Abonner på mit Nyhedsbrev

Betingelserne for nyhedsbrevet

Hvis du tilmelder dig til min nyhedsmail bliver dine oplysninger gemt i mailchimp systemet og bliver hverken solgt eller givet til andre. Dine data bliver brugt udelukkende til at sende nyhedsbrev til dig.

INGEN SPAMMING! Du modtager mail fra mig maks 6 gange om året – hvis så meget. Og ofte i forbindelse med invitation til mine udstillinger.

Du kan melde dig fra nyhedsbrevet på hvilken som helst tidspunkt ved at trykke på linket nederste på nyhedsbrevet.

Udtalelser

”SE DEM I ØJNENE – ET NATURLIGT

ØJEBLIK”

-Alkoholblæk på lærred af Suzana Profeta

I januar 2023 blev året skudt i gang på Vestamager bibliotek med et farverigt festfyrværkeri af en kunstudstilling – en livsbekræftende og aktuel udstilling med fokus på faunaen på Amager- og Kalvebod Fælled, malet af den lokale kunstner Suzana Profeta.

Det blev en velbesøgt udstilling, der skabte farve og liv på det ellers mørke Vestamager. Billederne stod ikke alene – udstillingen blev
suppleret af udstoppede dyr og lyden af autentisk fuglekvidder. Det var en oplevelse der rørte alle sanser – og både børn og gamle medvirkede til, at det summede af spørgsmål om farver og fauna.

Udstillingens navn var – ”Se dem i øjnene – Et naturligt øjeblik” en udstilling inspireret af det vilde dyreliv, et dyreliv der lever og ånder i symbiose med Københavns grønne hjerte; Amager- og Kalvebod Fælled.

”Se dem i øjnene – et naturligt øjeblik” var en udstilling der levede op til tekstens forventninger, med malerier i alcohol inks, en teknik der skabte de flotteste mønstre, lag på lag, i en lækker tekstur – en tekstur der skabte et kalejdoskopisk billede af faunaens fantastiske verden: udført af en kunstner, der med sin kreativitet og fantasiskabte en vidunderlig farverig verden på Vestamager bibliotek – tak til Suzana Profeta for den livsbekræftende oplevelse som borgerne fik med; ”Se dem i øjnene – Et naturligt øjeblik”.

Rasmus Madsen,

Kulturformidler

Suzana får Verdener til at flyde sammen. Hun hjælper os med at træde et skridt dybere ind i sin dragende billedverden…. det er en gave ikke alle har så present i deres væsen og vi har brug for at nogen viser vejen… Viser at det er rigtig nok, at der er mere mellem himmel og jord.

Maj Johansen

Kunstner

Kunderne viser frem

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro